Tuinonderhoud

Stipt

Afspraak is afspraak

R

Topservice

Uitstekende nazorg

Zeer ervaren

Al 20 jaar een begrip

06-50227545

Bel ons gerust

Tuinonderhoud op maat: optimaal genieten!

Hovenier Alphen aan den Rijn neemt u graag het tuinonderhoud uit handen. Zelf doen mag natuurlijk ook, maar beschikt u wel over de tijd en kennis? Dat perfecte plaatje van een net aangelegde tuin zo mooi houden, daar zorgen wij graag voor, seizoen na seizoen. U kent vast wel de gruwel van die ene verwaarloosde tuin in de straat. Het tuinonderhoud is de eigenaar vaak letterlijk boven het hoofd gegroeid. Optimaal genieten van uw tuin vraagt echter om regelmatig tuinonderhoud. Wij kunnen u geheel of gedeeltelijk ontzorgen, op contractbasis of uitsluitend op afspraak wanneer u het nodig vindt. Denk aan tuinonderhoud zoals bomen snoeien, het gazon maaien, bemesten en onkruid verwijderen.

tuinonderhoud
tuinonderhoud

Onderhoud bedrijfstuinen

Voor bedrijven biedt Hovenier Alphen aan den Rijn aantrekkelijke onderhoudscontracten aan. Regelmatig tuinonderhoud werkt positief voor iedere bedrijfstuin, een mooie uitstraling zorgt immers voor een goede indruk op uw klanten. Wij hanteren een snelle en flexibele service. Tuinonderhoud wanneer het u uitkomt op periodieke basis of wanneer u het tijd acht. Tussendoor, bijvoorbeeld omdat er een open dag op het programma staat. Behalve uw bedrijfstuin kunnen wij ook meteen uw bedrijventerrein reinigen, zodat beide representatief zijn. Scherpe tarieven spreken voor zich.

w

Hovenier Alphen aan den Rijn komt graag het onderhoud van uw bedrijfstuin bespreken!

 

Alphen aan den Rijn

 

Amsterdam

 

Utrecht

 

Rotterdam

 

Ook Hovenier Alphen aan den Rijn inzetten voor tuinonderhoud?

Neem dan nu contact op! Wij komen in heel regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag om uw wensen te inventariseren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.