Tuinaanleg

Stipt

Afspraak is afspraak

R

Topservice

Uitstekende nazorg

Zeer ervaren

Al 20 jaar een begrip

06-50227545

Bel ons gerust

Tuinaanleg met karakter

Hovenier Alphen aan den Rijn realiseert tuinaanleg met karakter, of het nu gaat om een mediterraan stadstuintje, landelijke tuin of strakke, moderne tuin. Bij iedere tuin gaan onze groene vingers jeuken! Juist steeds die andere stijl vormt een uitdaging om alles naar uw persoonlijke wensen te realiseren. Bij tuinaanleg hoeft u niet meteen te denken aan een compleet nieuwe tuin, ook een kleine aanpassing of gedeeltelijke renovatie is mogelijk. Van onze tuinaanleg mag u alles verwachten wat hieronder valt: gazonaanleg, beplanting, schuttingen plaatsen, terrassen en paden bestraten, vijveraanleg, enzovoort. En in welke stijl, dat mag u zeggen!

tuinaanleg
tuinaanleg

Tuinontwerp op maat

Zo’n tuin met karakter vraagt natuurlijk om een tuinontwerp op maat. Hovenier Alphen aan den Rijn heeft altijd als doel om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Daarom gaan wij er met u goed voor zitten. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden. Leuk vinden wij het altijd om u op spannend materiaalgebruik te wijzen, zoals originele tegelsoorten, siergrassen, bloeiende borders en vuurhaarden. Hieruit rolt een creatief, perfect passend tuinontwerp, ontworpen door een tuinarchitect.

5

Het resultaat: uw eigen paradijsje om in te zonnen, relaxen en tafelen, kortom: van het leven te genieten!

 

Alphen aan den Rijn

 

Amsterdam

 

Utrecht

 

Rotterdam

 

Ook Hovenier Alphen aan den Rijn inzetten voor tuinaanleg?

Neem gerust contact op! Wij komen in heel regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag voor een vrijblijvende inventarisatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.